Cautare

1600 de rezultate pentru "reziliere contract" (5.22 secunde)
"Nu a fost desfacut nici un contract de munca in 2005 si 2006, iar in 2006 nici macar alte sanctiuni nu s-au aplicat functionarilor publici din Prefectura Dolj", a declarat Octavian Popescu, seful Serviciului resurse umane din prefectura.
"Nu imi amintesc sa-mi fi spus cineva ca am semnat vreun contract cu RAADPFL, fiindca eu stiu ca n-am semnat. ... 4A, "mostenit" de la PNTCD Dolj, este acum ocupat de PPCD in temeiul unui contract nou.
"Nu avem contract cu nimeni pentru servicii in santier, am fost chemati de primarie pentru asistenta. ... "Noi nu incasam nici un ban, pentru ca nu avem contract cu nimeni".
Contract blocat RAT si-a anuntat intentia de a scoate la licitatie lucrarile de reabilitare in luna august. ... "Firma a depus in timpul licitatiei un contract cu alta societate prin care a dovedit ca poate folosi laboratoarele acesteia.
In privinta canalizarii, pentru noi este de ajuns ca agentul economic sa aiba contract cu Regia Apa", a spus directorul APM, Cristiana Toma.
"Nu stiu de ce a fost incheiat acel contract si le-am spus si lor ca nu stiu. ... "Le-am recomandat lui Alro si Energy Holding sa renunte amiabil la acest contract, pentru ca Energy Holding risca sa aiba pozitie dominanta pe piata", a afirmat Opris.
Este un contract care se negociaza la inceputul fiecarui mandat, iar in baza acestui contract, atat noi, cat si angajatii Camerei Deputatilor beneficiem de aceasta sansa", a precizat Valeriu Zgonea, adaugand ca acest lucru este un avantaj.
Orban il contrazice pe Berceanu Intrebat daca intentioneaza sa verifice contractul cu firma Bechtel, contract despre care Radu Berceanu, predecesorul sau, a spus ca a fost "negociat si continuat prost", Orban a negat ca ar avea o astfel de prioritate. ... Nu ma voi uita in contract.
"Aceasta intalnire a fost, spunem noi, un succes deoarece s-a finalizat cu incheierea unui contract colectiv de munca pe subramura cu Ministerul Muncii pentru cadrele care sunt angajate in unitatile de asistenta sociala.
"Daca se vrea transparenta, sa se faca o lista cu toate companiile care au avut contract cu Primaria. ... Candidatul PNL a venit ieri la conferinta de presa cu un model de contract de donatie pentru cei care vor sa doneze bani pentru campania electorala.
Candidatul PSR afirma ca si el si ceilalti reprezentanti ai partidului care se vor implica in campania electorala le vor propune alegatorilor un "contract de incredere, cu garantia demisiei in alb", Mironov precizand ca formula respectiva de contract nu are nicio legatura cu contractul promovat in 1996 de fosta Conventie Democrata din Romania.
Plenul Senatului a votat ieri modificari la legislatia in vigoare privind protectia consumatorului, prin care un furnizor de servicii financiare nu poate sa denunte unilateral un contract fara o propunere de refinantare a creditului raportat la veniturile actuale ale consumatorului.
„Un reprezentant, daca a stat patru ani afara si nu vine cu un contract, a stat degeaba. El trebuie sa vina cu o fabrica, un contract sau sa ajute o firma romaneasca sa faca o fabrica in strainatate", a spus ieri ministrul de resort, Constantin Nita.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
Ieri, la finalul sedintei Executivului, premierul Emil Boc (foto) declara ca sefii serviciilor deconcentrate ale ministerelor urmeaza, potrivit Constitutiei, sa fie numiti pe baza unui proiect de management si pe baza unui contract semnat cu conducatorul unitatii, contract de management care sa cuprinda indicatorii de performanta pe care trebuie sa-i indeplineasca in exercitatea functiei, in calitate de sef al serviciului deconcentrat.
Preavizele vin pe fondul ordonantei anuntate zilele trecute de Emil Boc, premierul declarand ca sefii serviciilor deconcentrate ale ministerelor, potrivit Constitutiei, vor fi numiti pe baza unui proiect de management si pe baza unui contract semnat cu conducatorul unitatii, contract de management care sa cuprinda indicatorii de performanta pe care trebuie sa-i indeplineasca in exercitatea functiei, in calitate de sef al serviciului deconcentrat.
"Am fost informat ca voi putea face, prin serviciul specializat, contract pentru depozitarea in rampa ecologica a Craiovei, de la Mofleni, fiindca Breasta face parte din Zona Metropolitana", spune primarul de la Breasta, Marin Marcu.
Fostul edil a tinut sa precizeze ca firma administrata de Iulian Spanu, Servcom Adrian SRL, specializata in transport de persoane, a incasat de la Primaria Medgidia o prestatie pentru transport, fara a avea insa incheiat vreun contract.
, un contract cu Primaria Medgidia pentru furnizarea de mixtura asfaltica si emulsie bituminoasa, materiale necesare pentru plombarea unor strazi din municipiul Medgidia.
Avem nevoie de un nou contract intre stat si cetatean. ... Un nou contract presupune si o alegere a prioritatilor in functie de interesul public.
google-analytics.com